Czym powinny się cechować dobre tace barmańskie?
Praca w gastronomii nie należy do najłatwiejszych. Producenci tac barmańskich robią wszystko, aby kelnerkom i kelnerkom ułatwić wykonywane codziennych obowiązków. Nie tylko właściciel czy menager albo szef kuchni danego lokalu musi się przecież postarać. Ci, którzy nie doceniają pracy osób bezpośrednio obsługujących gości – niech spróbują przejść się z gracją, niosąc tacę pełną napojów….
Profesjonalne tace barmańskie – charakterystyka i zastosowanie
Wyposażenie w postaci odpowiednio wyprofilowanych tac barmańskich ułatwia i przyspiesza obsługę gości. Tacki sprawdzają się zarówno w restauracjach, jak i barach, kawiarniach czy klubach – dosłownie wszędzie, gdzie trzeba przenosić jedzenie albo napoje. Wygodny sposób na serowanie zamówień stosują już chyba wszyscy właściciele przeróżnych lokali gastronomicznych. Dziś nikt nie wyobraża sobie donoszenia pojedynczych porcji do stolika.
Jako menager albo szef restauracji powinieneś zwrócić uwagę na odpowiednią głębokość tac barmańskich Twojego lokalu. Na pozostałe, równie istotne cechy takiego wyposażenia zwrócił uwagę przedstawiciel firmy NOEX. – Jesteśmy producentem profesjonalnych tac barowych. Naszym klientom oferujemy wysokiej jakości produkty, między innymi na indywidualne zamówienie. Z nami dostosujesz wielkość, styl tacki oraz wszystkie jej istotne parametry. Proponujemy modele okrągłe i prostokątne, które różnią się maksymalną głębokością. Szczególnie polecamy tace o antypoślizgowej powierzchni, która stanowi dodatkowe zabezpieczenie dla przenoszonych naczyń.
Tace barmańskie z nadrukami, jako reklama danej marki
Poza praktycznymi zaletami tac barmańskich, nie sposób nie zauważyć funkcji reklamowej wspomnianego wyposażenia. Dzięki widocznym grafikom oraz napisom nanoszonym na tace można w subtelny i nienarzucający się sposób zareklamować dany produkt lub konkretną firmą.
Producenci tac barmańskich doskonale wiedzą, jak istotna jest to kwestia. Na oferowane produkty nanoszą więc wybrane przez klientów grafiki – na przykład związane z określoną marką piwa czy herbaty. Profesjonalnie wykonana grafika jest trwała i odporna na uszkodzenia, a także chroniona przez specjalną powierzchnię antypoślizgową, która dodatkowo zapewnia stabilność przenoszonych naczyń. Co oczywiste i zamierzone – umiejętnie wykonany nadruk reklamowy zachęca do złożenia kolejnego zamówienia.
I mimo że w lokalu gastronomicznym można posługiwać się zwykłymi, plastikowymi tackami, o wiele lepiej wyposażyć załogę w profesjonalne modele. Działa to na korzyść firmy.
Dziękujemy za ocenę artykułu
Błąd - akcja została wstrzymana